Sten

STEN is een collectie van objecten in marmer, leisteen en steen uit de mijnregio.

Serveerborden
Speciaal voor het restaurant Il Proverbio werd een reeks van serveerborden ontwikkeld. Il Proverbio serveert de authentieke Napolitaanse pizza bereidt op een ambachtelijk wijze en met respect voor het ingrediënt.De serveerborden dragen de naam van Napolitaanse heiligenen en worden gebruikt voor het serveren van antipasti. Het is een natuurlijk product met een uniek karakter dat past binnen die context van het Tafelen. De aandacht voor het materiaal enerzijds , en de aandacht voor het ingrediënt anderzijds leiden tot een partnership van Galleriet en Il Proverbio.

Onderzetters
Door de verschillende diameter kan de onderzetter gebruikt worden voor een glas, een fles of een grotere pot. De aandacht gaat naar de textuur en de kleur van het natuurlijk (rest)materiaal, vilt en belgische natuursteen.

Bewaarpotten
De gesteenten van de zwarte steenberg, de terril waren het vertrekpunt voor het ontwerp van deze reeks van bewaarpotten. Afvalmateriaal krijgt een nieuwe betekenis, de aandacht gaat naar het materiaal en de sobere vorm.

Rosendal.BRØD.
Woensdag van 11u00 - 18u00 
Zaterdag van 08u00 tot 18u00 
(ontbijt en lunch)
Rosendal.MARKED.
Elke zaterdag
van 08u00 tot 14u00
Nieuwsbrief

Wij danken u voor uw interesse.
Gelieve hier uw email in te vullen om exclusieve informatie over onze diensten en promoties te ontvangen.